X
No public posts in this group. You must login and become a member in order to post messages, and view any private posts.

One Room

One Room jobber med Hotell og kontorinnredning hvor bærekraftig design er den konseptuell og estetisk innfallsvinkel til alle prosjekter.

I dag jobber One Room med Hødnebø Prosjekt på flere hotell innredningsprosjekter, og en hytte omregulerings prosjekt.

 
Javascript is required to view this map.
One Room Prinsens gate 14, 0152 Oslo
Tlf: 41484832
e-post: jeremy.williams@oneroom.no
oneroom.no

Jeg etablerte One Room i 2011 for å gi meg selv muligheten til å jobbe med det som jeg synes er alle vikitgste innen for interiordesign: Rom som er flott, funksjonell, inkluderende og er tegnet til å gi LIV. Liv både til oss som skaper rommene, de som bruke rommene, vår etterkommer, og liv på hele jordkloden. Jeg mener at vi bli nødt til å tenke annerledes for ivareta alt som vi har i dag. Jeg tror at når vi flytter vår konseptuell utgangspunkt til livsfremkaldende design har vi muligheten til å skape et nytt og spennende designspråk som vil skape rom som vil hjelpe oss å se nye muligheter. Jeg jobber med langsiktige løsninger som er økonomisk bærekraftig og konseptuelt spennende. Jeg tror at vårt fag er klar for nye impulser. One room holder på å skape dem.

NIL'ere


v Annonse

BANNERANNOSER → Annonser her