//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4642/e_3.jpg Disk og hyller i akryl
Nyrenoverte Eidsvoll Verk med Søndre Paviljong til høyre i bildet
Les mer
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4642/16.jpg Nyrenoverte Eidsvoll Verk med Søndre Paviljong til høyre i bildet
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4642/e_5.jpg Disk i frostet akryl
Logoen, laget av Strømme Throndsen, fikk vi frest ut i metall
Les mer
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4642/e_4.jpg Logoen, laget av Strømme Throndsen, fikk vi frest ut i metall
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4642/10.jpg
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4642/e_6.jpg
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4642/e_14.jpg
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4642/3_2.jpg Enkel å betjene.
Det er brukt fristende bilder av produktene som henger rundt i butikken.
Les mer
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4642/3.jpg Det er brukt fristende bilder av produktene som henger rundt i butikken.
Kundene betjener selv hva de ønsker å ha på av topping.
Les mer
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4642/5_2.jpg Kundene betjener selv hva de ønsker å ha på av topping.
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4642/5.jpg
Ismaskinene er integrert inn i veggen, med tilgang fra de ansattes lager og kjølerom så de enkelt kan fylle opp ved behov. All topping er plassert i glassmontere med fokus på hygiene.
Les mer
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4642/7_2.jpg Ismaskinene er integrert inn i veggen, med tilgang fra de ansattes lager og kjølerom så de enkelt kan fylle opp ved behov. All topping er plassert i glassmontere med fokus på hygiene.
Butikkens fargepallett er dus og rolig med innslag av “pop-up” farger. Målet er å skape en behagelig og delikat atmosfære, som likevel er godt synlig. Innredningen har rene linjer, som gir et ryddig utseende. Materialene er valgt med tanke på hygiene, de tåler høy slitasje og er tidløse. Kontrasten mellom skimrende mosaikk og matte flater gir en mer levende og spennende effekt.
Les mer
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4642/strommen-1.jpg Butikkens fargepallett er dus og rolig med innslag av “pop-up” farger. Målet er å skape en behagelig og delikat atmosfære, som likevel er godt synlig. Innredningen har rene linjer, som gir et ryddig utseende. Materialene er valgt med tanke på hygiene, de tåler høy slitasje og er tidløse. Kontrasten mellom skimrende mosaikk og matte flater gir en mer levende og spennende effekt.
Butikken er lagt opp med tanke på at kunden enkelt og effektivt skal forsyne seg selv, kopp – yoghurt – strø – veie og betale – sitte ned å nyte eller ta med. De ansatte har god oversikt fra kassen ved behov for assistanse ved ismaskinen. Det er bevisst få sitteplasser, da konseptet baserer seg på “hurtige” besøkende og “take-out”. Lager og kjølerom er lett tilgjengelig for de ansatte med inngang bak disken. Butikkens navn og logo er tydelig plassert på to av veggene.
Les mer
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4642/strommen-2.jpg Butikken er lagt opp med tanke på at kunden enkelt og effektivt skal forsyne seg selv, kopp – yoghurt – strø – veie og betale – sitte ned å nyte eller ta med. De ansatte har god oversikt fra kassen ved behov for assistanse ved ismaskinen. Det er bevisst få sitteplasser, da konseptet baserer seg på “hurtige” besøkende og “take-out”. Lager og kjølerom er lett tilgjengelig for de ansatte med inngang bak disken. Butikkens navn og logo er tydelig plassert på to av veggene.
Butikken er tydelig merket, så kundene enkelt kan betjene seg selv.
Les mer
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4642/strommen-3.jpg Butikken er tydelig merket, så kundene enkelt kan betjene seg selv.
Restauranten er tydelig merket med logo og lett å se. Serviceområdet er funksjonelt bygget opp – drikke – mat – betale i kassen. En stor klokke henger på veggen så kundene enkelt kan følge med på tiden, da restauranten ligger på en travel togstasjon.
Les mer
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4642/1.jpg Restauranten er tydelig merket med logo og lett å se. Serviceområdet er funksjonelt bygget opp – drikke – mat – betale i kassen. En stor klokke henger på veggen så kundene enkelt kan følge med på tiden, da restauranten ligger på en travel togstasjon.
Fargene går igjen i de små detaljene, som knappene i putene. Dette er med på å samle alle elementene og gi en god helhet.
Les mer
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4642/3u.jpg Fargene går igjen i de små detaljene, som knappene i putene. Dette er med på å samle alle elementene og gi en god helhet.
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4642/4.jpg
Området hvor maten ligger er godt belyst og gjør det hele fristende og delikat.
Les mer
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4642/5u.jpg Området hvor maten ligger er godt belyst og gjør det hele fristende og delikat.
Lokalet er delt inn i to ulike gulvnivåer. Dette er med på å definere sonene og gjør det mer ”lukket” og intimt.
Les mer
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4642/6.jpg Lokalet er delt inn i to ulike gulvnivåer. Dette er med på å definere sonene og gjør det mer ”lukket” og intimt.
Vindusrekken er utnyttet godt ved å sette opp barbord bortover, perfekt for de som kanskje ikke skal sitte så lenge eller kommer alene. Det er montert lavthengende pendler, som understreker sonen og gir den hygge og intimitet. Igjen går fargene igjen i stoler og belysning.
Les mer
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4642/7.jpg Vindusrekken er utnyttet godt ved å sette opp barbord bortover, perfekt for de som kanskje ikke skal sitte så lenge eller kommer alene. Det er montert lavthengende pendler, som understreker sonen og gir den hygge og intimitet. Igjen går fargene igjen i stoler og belysning.
Det er valgt en frisk og leken fargepallett, som spriter opp de ellers rolige og dempede materialene. Her spilles det bevisst på farger som er komplementære og fremhever hverandre. Den gule fargen fra logoen spiller en viktig rolle videre inn i interiøret og skaper en gjenkjennelsesverdi.
Les mer
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4642/8.jpg Det er valgt en frisk og leken fargepallett, som spriter opp de ellers rolige og dempede materialene. Her spilles det bevisst på farger som er komplementære og fremhever hverandre. Den gule fargen fra logoen spiller en viktig rolle videre inn i interiøret og skaper en gjenkjennelsesverdi.
En skreddersydd eksisterende sofaløsning med myke ryggputer er blitt pusset opp, supplert med stoler. En sone som fungerer ekstra fint hvis man er flere og ønsker å sitte litt lenger. Veggen bak sofaen er i malt betong, som gir en fin kontrast til de myke tekstilene. Også her finner man en stor klokke på veggen.
Les mer
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4642/25.jpg En skreddersydd eksisterende sofaløsning med myke ryggputer er blitt pusset opp, supplert med stoler. En sone som fungerer ekstra fint hvis man er flere og ønsker å sitte litt lenger. Veggen bak sofaen er i malt betong, som gir en fin kontrast til de myke tekstilene. Også her finner man en stor klokke på veggen.
Veggen er kledd i samme treverk som rammeverket over serviceområdet. Panelet gir en lunhet og knytter spisesonen til servicesonen. Stemningsbelysning i betong er en spennende kontrast til treverket bak.
Les mer
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4642/24.jpg Veggen er kledd i samme treverk som rammeverket over serviceområdet. Panelet gir en lunhet og knytter spisesonen til servicesonen. Stemningsbelysning i betong er en spennende kontrast til treverket bak.
I hjørnet av restauranten er det en innbydende krok med myke sofaer og krakker for de gjestene som kanskje ønsker å sitte litt lenger. Fargepalletten er lun med innslag av det røde fra Yam Yam sin profil.
Les mer
//nil.no/sites/default/files/imagecache/portfolio_440/medlemmer/nil4642/26.jpg I hjørnet av restauranten er det en innbydende krok med myke sofaer og krakker for de gjestene som kanskje ønsker å sitte litt lenger. Fargepalletten er lun med innslag av det røde fra Yam Yam sin profil.

Grid Design

Javascript is required to view this map.
Grid Design Sandakerveien 24C/bygg C5, 0743Oslo

NIL'ere


v Annonse

BANNERANNOSER → Annonser her